donderdag 21 september 2023

Zeeklassen dag 2

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt werden we opgehaald door het treintje. Die bracht ons naar het strand van Koksijde, waar we kennismaakten met Stefaan de garnaalvisser. Die toonde ons hij te paard garnalen vist. Naast garnalen leerden we ook over de andere visjes en zeedieren die in zijn netten waren beland. De gidsen toonden ons de pieterman, grietjes, krabben, kwallen, zeenaalden en nog veel meer. 

Daarna bracht het treintje ons naar de boerderij van Stefaan in Oostduinkerke, waar we de garnalen kookten, pelden en proefden. Mmm heerlijk, die verse garnalen!

Terug in de J-club kregen we eventjes de tijd om te chillen, voor we naar de Duinpanne trokken voor de volgende activiteit: de schaduwtocht. Het werd een spannende wedstrijd tussen de twee klassen, maar samen vonden we alle schaduwen van de dieren.

Na de regenbui deed de warme douche deugd en konden we eventjes ontspannen op de kamer. 's Avonds werden we verwend met een heerlijke barbecue en een lekker ijsje.

Als afsluiter stond een spetterende fuif op het programma. 

Dit is nog eens de link naar onze foto's: 

Link zeeklassen 2023


Kidsfuif *MaGiE*

 Zaterdag 23 maart was het Kidsfuif op onze school. Het thema was 'Magie'. Het werd een betoverende avond! Alle foto's van die a...